Πιστοποίηση
357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-357,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Πιστοποίηση

rics-logo
tegova-logo1

Από τον Αύγουστο του 2003 η NFD-PROPERTY APPRAISERS αποτελεί πιστοποιημένο Γραφείο Εκτιμήσεων Ακινήτων με αριθμό πιστοποίησης 0727. Παράλληλα το 2009 ο κ. Νικόλαος Διακοδημήτρης συμμετέχει μαζί με εκπροσώπους των μεγαλύτερων Ελληνικών Τραπεζών στην ίδρυση του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε www.avag.gr) και εκλέγεται μέλος του 1ου Δ.Σ του Συλλόγου. Ο σύλλογος ο οποίος έχει μέλη τους σημαντικότερους Εκτιμητές της ελληνικής αγοράς από τον τραπεζικό χώρο και αρκετούς ιδιώτες, έγινε πρόσφατα στις Βρυξέλλες πλήρες μέλος της TEGoVA (The European Group of Valuers΄ Associations www.tegova.com) και απέκτησε το δικαίωμα της πιστοποίησης των μελών του στην Ελλάδα.

 

Από το 2013 το μεγάλο πλεονέκτημα της ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ από τους 2 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο , το RICS και την TeGova είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση ένταξή μας στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών με αριθμό μητρώου 26, το οποίο στην ουσία αντικαθιστά σε κύρος και σε αξιοπιστία το πρώην Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών (Σ.Ο.Ε).

 

Από το 2004 μέχρι και σήμερα το γραφείο μας συμπεριλαμβάνεται στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σαν απόδειξη αναγνώρισης όσον αφορά στην αξιοπιστία και την εμπειρία μας από τον τεχνικό κόσμο της χώρας.

 

Τα παραπάνω αποτελούν μια ακόμα εγγύηση για σας όσον αφορά στην φερεγγυότητα, αμεροληψία και εχεμύθεια του γραφείου μας όπως και στην άριστη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών μας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια που σας εξασφαλίζει η συνεργασία μαζί μας, και ειδικά αυτή την εποχή λόγω της ύφεσης στην κτηματαγορά.

Εκτιμήσεις Ακινήτων Online