Ποιοί είμαστε
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Ποιοί είμαστε

Η NFD Property Appraisers έχει ΔΙΠΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από τους 2 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο , το Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) από την Βρετανία και την The European Group of Valuers Association (TeGoVa) από τις Βρυξέλλες και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών. Από το 2009, ο ιδρυτής της Νίκος Φ. Διακοδημήτρης, Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εκτιμητών (Σ.Ε.Κ.Ε ).

Η NFD ιδρύθηκε το έτος 1985. Η αρχική της έδρα ήταν η πόλη του Πειραιά και κύριος τομέας δραστηριότητας η μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Από το 1994 ξεκίνησε παράλληλα η παροχή συμβουλών στον τομέα διαχείρισης ακινήτων, με βασικό μοχλό δραστηριότητας τις εκτιμήσεις και πραγματογνωμοσύνες σε πάσης φύσεως ακίνητα.

Από το 1997 η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία στον Άλιμο Αττικής. Οι συνεχώς διευρυνόμενες δραστηριότητες στο χώρο του Real Estate έχουν οδηγήσει σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικούς ομίλους, νομικά γραφεία, τραπεζικά ιδρύματα και άλλους επαγγελματίες του χώρου.
Υπάρχει μηχανογραφημένο αρχείο ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση γνώση της κτηματαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή, στοιχείο απαραίτητο για κάθε σοβαρή εταιρεία του κλάδου.

Εκτιμήσεις Ακινήτων Online