Η Grounds Real Estate ακύρωσε την πώληση του έργου Terra Homes
9179
post-template-default,single,single-post,postid-9179,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Η Grounds Real Estate ακύρωσε την πώληση του έργου Terra Homes

Η Grounds Real Estate ακύρωσε την πώληση του έργου Terra Homes

Το έργο με όγκο πωλήσεων €18,5 εκατ. περιλαμβάνει την κατασκευή 17 ημιανεξάρτητων κατοικιών.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2023, η Grounds Real Estate Development AG (The Grounds) ακύρωσε τη σύμβαση για την πώληση του έργου Terra Homes στο Erkner που συνήφθη στις 18 Μαρτίου 2022.
Το έργο, με όγκο πωλήσεων 18,5 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την κατασκευή 17 ημιανεξάρτητων κατοικιών, που ισοδυναμούν με 34 ημιμονοκατοικίες, στο Erkner-Hohenbinde στη γειτονιά του εργοστασίου Tesla στο Grunheide.

Η σύμβαση ακυρώθηκε με κοινή συμφωνία κατόπιν αιτήματος του αγοραστή. Αναπόσπαστο μέρος της συμφωνίας είναι η καταβολή αποζημίωσης 5,55 εκατομμυρίων ευρώ στο The Grounds.

Σύμφωνα με την εταιρεία η ακύρωση της σύμβασης αγοράς δεν έχει καμία επίδραση στην περαιτέρω πρόοδο του έργου, το οποίο συνεχίζεται από την The Grounds όπως είχε προγραμματιστεί.

Αυτή τη στιγμή έχει κατασκευαστεί το 48% του έργου και βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής το 90%. Τα πρώτα σπίτια αναμένεται να είναι έτοιμα για χρήση το καλοκαίρι του 2024. Η ανανέωση του μάρκετινγκ του έργου θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2024. Τα πρώτα σύμβόλαια αναμένονται να γίνουν το δεύτερο τρίμηνο του 2024 το αργότερο.

Πηγή: https://www.ered.gr/