Νέο οικιστικό έργο στη Θεσ/νίκη από την WEALTHAVENUE
9161
post-template-default,single,single-post,postid-9161,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Νέο οικιστικό έργο στη Θεσ/νίκη από την WEALTHAVENUE

Νέο οικιστικό έργο στη Θεσ/νίκη από την WEALTHAVENUE

Το Project θα είναι προϋπολογισμού €900.000 και αφορά στην δόμηση 580 τ.μ.

Η WEALTHAVENUE PLC εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση οικοδομής με την μέθοδο της αντιπαροχής στην Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα οικιστικό έργο στην περιοχή της Πυλαίας και συγκεκριμένα στην οδό Κέννεντυ κοντά στην έξοδο προς την  περιφερειακή οδό της Πόλης.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου €900.000 και αφορά στην δόμηση 580 τμ κατοικιών.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα υλοποιηθεί μέσω της κοινοπραξίας που οργανώθηκε από την WEALTHAVENUE και η οποία περιλαμβάνει ιδία κεφάλαια της όπως και κεφάλαια συνεπενδυτών της. Αυτό είναι το πρώτο έργο που ξεκινά η WEALTHAVENUE από μια σειρά έργων που έχει στα… σκαριά εδώ και μήνες, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι προ των πυλών οι υπογραφές για συμφωνίες σε Αθήνα, Μαρούσι, Πόρτο Ράφτη κ.ά.

Η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για όλες τις εξελίξεις που έρχονται και τα νέα έργα που εισέρχονται στο χαρτοφυλάκιο της.

Πηγή: https://www.ered.gr/