Σύμβαση έργου €1,2 εκατ. υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ με την Azoe Resort
9080
post-template-default,single,single-post,postid-9080,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Σύμβαση έργου €1,2 εκατ. υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ με την Azoe Resort

Σύμβαση έργου €1,2 εκατ. υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ με την Azoe Resort

Αφορά στην κατασκευή τμήματος του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Amanzoe” που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας.

Σύμβαση για ένα νέο έργο ύψους €1,2 εκατ. υπέγραψε η κατασκευαστική εταιρεία ΕΚΤΕΡ.
Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.».

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ) ΒΙΛΛΑΣ 23», η οποία αποτελεί τμήμα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 1.224.600,00€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), με προθεσμία αποπεράτωσης του έργου έως την 26.04.2024. Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 117,50 εκατ. ευρώ.

Πηγή: https://www.ered.gr/