Γεγονός το πρώτο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από εμπορικά ακίνητα
9010
post-template-default,single,single-post,postid-9010,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Γεγονός το πρώτο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από εμπορικά ακίνητα

Γεγονός το πρώτο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από εμπορικά ακίνητα

Το πρώτο στον κόσμο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από εμπορικά ακίνητα λάνσαρε η Beach Avenue Financial.
Το HOTTEL σηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό άλμα καινοτομίας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αφού προσφέρει ταυτόχρονα την δυνατότητα της δυναμικής ανάπτυξης των κρυπτονομισμάτων και τη σταθερότητα και την ασφάλεια των εμπορικών ακινήτων.

Λανσαρίστηκε  ως επενδυτικό νόμισμα, με στόχο να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι επενδυτές αλληλεπιδρούν τόσο με τις αγορές κρυπτονομισμάτων όσο και με τις αγορές ακινήτων.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του HOTTEL
Κάθε κέρμα HOTTEL υποστηρίχθηκε από ένα απτό (tangible) εμπορικό ακίνητο που παράγει εισόδημα, διασφαλίζοντας μια ισχυρή βάση για βιώσιμη ανάπτυξη και σταθερότητα. Αξιοποιώντας τη δύναμη των κρυπτονομισμάτων, το HOTTEL επιδιώκει να προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση στην εκθετική ανάπτυξη και τη ρευστότητα που έχουν γίνει συνώνυμα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Το HOTTEL αξιοποίησε την τεχνολογία blockchain για να παρέχει ένα ασφαλές, διαφανές και αμετάβλητο βιβλίο όλων των συναλλαγών, εγγυώντας το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης και λογοδοσίας για τους επενδυτές.

Επενδυτές από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να συμμετέχουν απρόσκοπτα στο οικοσύστημα HOTTEL, συμμετέχοντας σε κορυφαίες ευκαιρίες ακινήτων.

Το #HOTTEL ($HOTT) είναι πλέον ανοιχτό για επένδυση στην ενότητα SPOT του coinstore.com, και είναι εισηγμένο ως HOTT/USDT. Σημειώνεται ότι η Beach Avenue Financial είναι ένας πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, γνωστή για τη δέσμευσή της στην καινοτομία και πελατοκεντρικές λύσεις.

Πηγή: https://ered.gr/