Διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του ακινήτου Ξενία Καστανιάς
8970
post-template-default,single,single-post,postid-8970,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του ακινήτου Ξενία Καστανιάς

Διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του ακινήτου Ξενία Καστανιάς

Το ξενοδοχείο απέχει 1,5 χλμ απο το ορεινό χωριό της Καστανιάς, βρίσκεται σε οικόπεδο 8,6 στρ. και έχει συνολικό εμβαδόν 1.350 τ.μ. και δυναμικότητα 34 κλινών.

Την προκήρυξη της διενέργειας Ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-auction για την μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου ΞΕΝΙΑ Καστανιάς, στην Π.Ε. Κορινθίας ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.
Το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ απέχει 1,5 χλμ από το ορεινό χωριό της Καστανιάς το οποίο είναι χτισμένο στους πρόποδες του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια), σε απόσταση 80 χιλιόμετρων από την Κόρινθο.

Η Καστανιά είναι ένας γραφικός οικισμός που διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα με πέτρινα σπίτια και πανοραμική θέα στις γύρω βουνοπλαγιές. Η περιοχή ενδείκνυται για σύντομες αποδράσεις λόγω της κοντινής της απόστασης από την Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται η φημισμένη Λίμνη Στυμφαλία και η Λίμνη Δόξα.

Το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ έχει παραδοσιακή αρχιτεκτονική και είναι χτισμένο σε δασώδης πλαγιά προσφέροντας εντυπωσιακή θέα. Βρίσκεται σε οικόπεδο 8,6 στρεμμάτων και έχει συνολικό εμβαδόν 1.350 τ.μ. και δυναμικότητα 34 κλινών. Βρίσκεται σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση, καθώς έχει οικοδομηθεί από υλικά που ανθίστανται στο χρόνο, όπως πέτρα και πλάκες Καρύστου.

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 40 έτη από την υπογραφή της Σύμβασης. Η τιμή εκκίνησης που αφορά το ύψος του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται σε 20.000,00 € και το βήμα του διαγωνισμού στο 5%.

Πηγή: https://www.ered.gr/