Με αντιπαροχή οι κατοικίες της εκκλησίας στη Βουλιαγμένη
8907
post-template-default,single,single-post,postid-8907,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Με αντιπαροχή οι κατοικίες της εκκλησίας στη Βουλιαγμένη

Με αντιπαροχή οι κατοικίες της εκκλησίας στη Βουλιαγμένη

Πόσο έδωσε θυγατρική εταιρεία της Tεχνικής Ολυμπιακής και πήρε το έργο

Ανάδοχος έργου στη Βουλιαγμένη ανακηρύχθηκε θυγατρική εταιρεία της Tεχνικής Ολυμπιακής από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο (Δ.Ι.Σ.) της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση Προσώπων «T.O INTERNATIONAL HOLDING LTD – TARISHORE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», στην οποία η εταιρεία «T.O INTERNATIONAL HOLDING LTD» (100% θυγατρική της Εταιρείας με έδρα την Κύπρο) συμμετέχει με ποσοστό 50%, αναλαμβάνει την ανέγερση 4 κατοικιών με το σύστημα της αντιπαροχής σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της εκκλησίας στην Βουλιαγμένη.

Πρόκειται για εκκλησιαστικό ακίνητο εμβαδού 970,16 τ.μ., που βρίσκεται επί της οδού Αργοναυτών και της οδού Σαπφούς, (Ο.Τ. 81), σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Διακήρυξη με αρ. 887/2023 της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.).

Το ποσοστό αντιπαροχής που θα λάβει η Ένωση Προσώπων «T.O INTERNATIONAL HOLDING LTD – TARISHORE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» ανέρχεται σε 40,60%.

Η υλοποίηση του έργου προϋποθέτει την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης αντιπαροχής και προσυμφώνου μεταβίβασης ποσοστών ιδιοκτησίας επί του οικοπέδου, η οποία θα λάβει χώρα μετά την έκδοση προέγκρισης οικοδομικής άδειας από την αρμόδια πολεοδομική αρχή.

Πηγή: https://www.ered.gr/