Σύμβαση έργου για το ΚΑΤ υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ
8839
post-template-default,single,single-post,postid-8839,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Σύμβαση έργου για το ΚΑΤ υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ

Σύμβαση έργου για το ΚΑΤ υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων των δημοσίων και ιδιωτικών ανέρχεται σε €108,3 εκατ.

Σύμβαση έργου για την εκπόνηση μελέτης για την υλοποίηση έργου ανακαίνισης και αναβάθμισης χώρων και τμημάτων στο νοσοκομείο ΚΑΤ, υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ.
Οπως λέει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της “γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 07.11.2023 υπέγραψε με τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, σύμβαση έργου σχετικά με την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής και υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Τ.Ε.Π., ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ – ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 5ου ΟΡΟΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. “ΚΑΤ”».

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 4.940.896,46 € πλέον Φ.Π.Α. 24%, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους έντεκα (11) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 108,3 εκατ. ευρώ”.

Πηγή: https://www.ered.gr/