Πουλά βιομηχανικό πάρκο στην Γερμανία η Sirius, αγοράζει ακίνητα στη Βρετανία
8799
post-template-default,single,single-post,postid-8799,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Πουλά βιομηχανικό πάρκο στην Γερμανία η Sirius, αγοράζει ακίνητα στη Βρετανία

Πουλά βιομηχανικό πάρκο στην Γερμανία η Sirius, αγοράζει ακίνητα στη Βρετανία

Η Sirius Real Estate πούλησε ένα βιομηχανικό πάρκο στο Maintal, στη νοτιοδυτική περιοχή της Έσσης της Γερμανίας, για €40,1 εκατ. που αντιπροσωπεύει καθαρή αρχική απόδοση 5,7%.
Η εταιρεία επίσης, μέσω της θυγατρικής της BizSpace, έχει αποκτήσει ένα χαρτοφυλάκιο £33,5 εκατ. τριών περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται στο Βόρειο Λονδίνο, από ένα κλειστό fund. Τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται σε πολυσύχναστες περιοχές, με δύο στο Borough of Islington και ένα στο Borough of Camden.

Τα τρία περιουσιακά στοιχεία έχουν συνολική έκταση 103.962 τετραγωνικών ποδιών κυρίως χώρων εργασίας πολλαπλών ενοικιαζόμενων στούντιο και ποσοστό πληρότητας λίγο κάτω από το 70%, το οποίο ο Όμιλος θεωρεί ότι παρέχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Τα ακίνητα εκμισθώνονται με ευέλικτες μισθώσεις με μέσο όρο 3,1 χρόνια. Τα κτίρια είναι καλά συντηρημένα και έχουν πάνω από 70 πελάτες, οι 10 μεγαλύτεροι από τους οποίους καταλαμβάνουν πάνω από το 50% της κατεχόμενης περιοχής.

Πηγή: https://www.ered.gr/