Νέος ιδιοκτήτης για το ξενοδοχείο “φάντασμα” στην Αγ. Μαρίνα
8638
post-template-default,single,single-post,postid-8638,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Νέος ιδιοκτήτης για το ξενοδοχείο “φάντασμα” στην Αγ. Μαρίνα

Νέος ιδιοκτήτης για το ξενοδοχείο “φάντασμα” στην Αγ. Μαρίνα

Η διαχείρισή του ξενοδοχείου θα περάσει στην Hospitality ELLA Resorts AE.

Στον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο HIG όπως φαίνεται θα περάσει το ημιτελές ξενοδοχείο “φάντασμα” στην Αλθέα της Αγίας Μαρίνας.
Οι τράπεζες που έχουν στην ιδιοκτησία τους το ξενοδοχείο, που χτίστηκε στις αρχές δεκαετίας του 70, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε συμφωνία με τον αμερικανικό όμιλο. Το τίμημα υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα €20 εκατ. ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό από τους εμπλεκόμενους.

Το επονομαζόμενο και ως “Ξενοδοχείο της Χούντας” κατασκευάστηκε αμφιθεατρικά σε μια έκταση 65 στρεμμάτων κατά μήκος της λεωφόρου, και περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα και δύο σειρές bungalows.

Βάσει του πλάνου, θα είχε συνολική δυναμικότητα 400 και πλέον δωματίων.

Οι εργασίες ολοκλήρωσής του, αλλά και εκ νέου διαμόρφωσης των χωρών του αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ορίζοντα 18 – 24 μηνών και να ξεπεράσουν σε κόστος τα €50 εκατ.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, που θα δημιουργηθεί, διαθέτει πρόσβαση στη θάλασσα μέσα από υπάρχουσα υπόγεια σήραγγα, που ενώνει την κυρίως έκταση με την παραλία, περνώντας κάτω από τον παραλιακό αυτοκινητόδρομο. Το επενδυτικό σχέδιο αφορά στην ολοκλήρωση του ημιτελούς ξενοδοχείου και την ανάπτυξη νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 835 κλινών, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αττικής.

Η διαχείρισή του θα περάσει στην Hospitality ELLA Resorts AE. η ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων του ομίλου, ο οποίος ελέγχει ήδη – άμεσα ή έμμεσα – περισσότερα από 10 ξενοδοχεία σε Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα. Στόχος του fund είναι να φτάσει τις 6 χιλιάδες κλίνες στην Ελλάδα και τις 10 χιλιάδες στη Μεσόγειο.

Στην πλατφόρμα των “ELLA Resorts” εξετάζεται η ένταξη και άλλων ξενοδοχείων, εκτός Ελλάδος, όπου έχει παρουσία ο όμιλος όπως σε Iσπανία και Ιταλία.

Πηγή: https://ered.gr/