Η TwentyTwo Real Estate εξαγοράζει το Centre Parcs Allgau από την Batipart
8597
post-template-default,single,single-post,postid-8597,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Η TwentyTwo Real Estate εξαγοράζει το Centre Parcs Allgau από την Batipart

Η TwentyTwo Real Estate εξαγοράζει το Centre Parcs Allgau από την Batipart

Το πάρκο νέας γενιάς άνοιξε το 2018 και εκτείνεται σε πάνω από 184 εκτάρια.

Η TwentyTwo Real Estate εξαγόρασε το Centre Parcs Allgau στη Γερμανία, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο βιώσιμα πάρκα στην Ευρώπη.
Η εξαγορά έγινε από το ταμείο TwentyTwo Real Estate Fund III και τις θυγατρικές του από το Lagune International, ένα επενδυτικό όχημα που διαχειρίζεται η Batipart, και περιλαμβάνει 750 από τις 1.000 εξοχικές κατοικίες του ιστότοπου καθώς και τις κύριες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Σε στρατηγική τοποθεσία στη Νοτιοδυτική Γερμανία, κοντά στις τρεις μεγάλες αστικές περιοχές του Μονάχου, της Στουτγάρδης και της Ζυρίχης, αυτό το πάρκο νέας γενιάς, που άνοιξε το 2018, εκτείνεται σε πάνω από 184 εκτάρια. Ο ιστότοπος μισθώνεται και διαχειρίζεται ο όμιλος Pierre & Vacances Center Parcs.

Αυτή η επένδυση είναι επίσης πλήρως σύμφωνη με την πολιτική ESG της TwentyTwo Real Estate, που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση βιώσιμης αξίας. Πράγματι, το Centre Parcs Allgau έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο ESG, το οποίο εφαρμόζεται για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες τοποθεσίες με θετικό αντίκτυπο.

Ως αποτέλεσμα, έχει λάβει πολλαπλές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Gold DGNB (για βιώσιμες αναπτύξεις ακινήτων) και Green Key (ένα κορυφαίο πρότυπο πιστοποίησης στον τουριστικό κλάδο). Ο ιστότοπος είναι επίσης πιστοποιημένος κατά ISO 14001 και ISO 50001

Πηγή: https://www.ered.gr/