Στην Πολεοδομία ο φάκελος “MARINA RESIDENCES” της ORILINA
8405
post-template-default,single,single-post,postid-8405,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Στην Πολεοδομία ο φάκελος “MARINA RESIDENCES” της ORILINA

Στην Πολεοδομία ο φάκελος “MARINA RESIDENCES” της ORILINA

Στο Πολεοδομικό Γραφείο Ελληνικού κατατέθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ο φακέλος έκδοσης οικοδομικής άδειας της επένδυσης ύψους €80 εκατ. της ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ στο Ελληνικό.
Η επένδυση αφορά αφ’ ενός την ανέγερση πολυτελούς συγκροτήματος είκοσι (20) παραθαλάσσιων κατοικιών “MARINA RESIDENCES by Kengo Kuma” στο παράκτιο μέτωπο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, αφ΄ετέρου δε την ανέγερση και λειτουργία Ιδιωτικής Λέσχης.

Mε την κατάθεση του φακέλου στο Πολεοδομικό Γραφείο Ελληνικού, γίνεται το «πρώτο βήμα» για τη ανέγερση του πολυτελούς συγκροτήματος των είκοσι παραθαλάσσιων κατοικιών “MARINA RESIDENCES by Kengo Kuma”

 

Το συγκρότημα των είκοσι πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών, όμορο με την Ιδιωτική Λέσχη Μελών που θα αναπτυχθεί επίσης από την Εταιρεία, αναμένεται να συμπληρώσουν με την αισθητική τους τον χώρο της μαρίνας, όπου αναπτύσσεται παράλληλα από τον ίδιο αρχιτέκτονα το πολυτελές εμπορικό κέντρο Riviera Galleria της Lamda Development A.E.

 

Όλες οι παραθαλάσσιες πολυτελείς κατοικίες θα έχουν θέα στον κόλπο του Σαρωνικού και θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, υπόγειους χώρους στάθμευσης και αποθήκες και θα αναπτυχθούν σε μια έκταση περίπου 22 στρ. μέσα στην οποία θα εξασφαλίζεται απόλυτη ιδιωτικότητα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον χαλάρωσης και αναψυχής, ενώ βρίσκονται εντός του Μητροπολιτικού Πόλου του Ελληνικού, και μόλις λίγα μέτρα από την εμπορική ανάπτυξη της μαρίνας.

Οι κατοικίες θα πιστοποιηθούν μέσω του προτύπου αειφορίας LEED.

 

Σε γειτονικό οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή ανάπτυξης του Ελληνικού και στο παραλιακό μέτωπο της μαρίνας του Αγίου Κοσμά, θα αναπτυχθέι  ένα Private Club σχεδιασμένο και αυτό από τον Kengo Kuma. Το Club θα έχει θέα στον παραλιακό δρόμο της μαρίνας και τo Riviera Galleria, το πολυτελές εμπορικό κέντρο της lamda development που σχεδιάστηκε επίσης από τον Kengo Kuma, και θα παρέχει στα μέλη του προσφορές F&B, χώρους αναψυχής και αναψυχής, όπως πισίνες, γήπεδα τένις, γήπεδα padel και γυμναστήριο.

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.ered.gr/