Νέα πρότζεκτ μεικτής χρήσης ξεκινά στο Παρίσι η Redevco
8381
post-template-default,single,single-post,postid-8381,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Νέα πρότζεκτ μεικτής χρήσης ξεκινά στο Παρίσι η Redevco

Νέα πρότζεκτ μεικτής χρήσης ξεκινά στο Παρίσι η Redevco

Το έργο έχει λάβει πιστοποίηση BREEAM Excellent τόσο για τη φάση κατασκευής όσο και για τη φάση λειτουργίας.

Η Redevco ξεκίνησε ένα έργο για την εκ νέου ανάπτυξη του 126 Rivoli, ενός εμβληματικού κτιρίου στο Παρίσι.
Το κτήριο θα ανακαινιστεί σε ένα νέο έργο μικτής χρήσης και κοινωνικού ενδιαφέροντος, σχεδιασμένο από την Franklin Azzi Architecture. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2023. Το έργο έχει λάβει πιστοποίηση BREEAM Excellent τόσο για τη φάση κατασκευής όσο και για τη φάση λειτουργίας.

Μόλις ανακαινιστεί το κτίριο Haussmann θα προσφέρει 13.000 τ.μ. χώρου σε 8 επίπεδα, με 3.000 τ.μ. που εκτείνονται σε τρία αφιερωμένα στο λιανικό εμπόριο, τέσσερις ορόφους και 4.000 τ.μ. ασφαλισμένα για γραφεία, αστική επιμελητεία, ένα ξενοδοχείο τρόπου ζωής και ένα εστιατόριο, όλα φωλιασμένα κάτω από ένα εκτεταμένο κήπος στον τελευταίο όροφο με εξαιρετική θέα 360 μοιρών στο Παρίσι.

Το νέο κτίριο φέρει τον τίτλο BPM, που σημαίνει beats per minute. Ο νέος χώρος στο 126 Rivoli συνδυάζει σημαντικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές φιλοδοξίες, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις και τις αρχές του ομίλου Redevco, αποστολή του οποίου είναι να επιτύχει καθαρό μηδέν άνθρακα σε όλα τα ακίνητά του μέχρι το 2040.

Πηγή: https://www.ered.gr/r