Συγκρότημα 234 διαμερισμάτων στην Ισπανία απο την Aviva Investors
8142
post-template-default,single,single-post,postid-8142,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Συγκρότημα 234 διαμερισμάτων στην Ισπανία απο την Aviva Investors

Συγκρότημα 234 διαμερισμάτων στην Ισπανία απο την Aviva Investors

Η Via Agora θα ενεργεί τόσο ως developer όσο και ως ανάδοχος του σχεδίου.

Οικιστική ανάπτυξη 234 μονάδων στην Ισπανία από τον developer Via Agora αγόρασε η Aviva Investors, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει την ισπανική πλατφόρμα κατοικιών προς ενοικίαση (BTR) σε συνεργασία με την Layetana Living (Layetana).
Ως μέρος της συμφωνίας, η Via Agora θα ενεργεί τόσο ως developer όσο και ως ανάδοχος του σχεδίου, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις βιώσιμες κατασκευές. Επιπλέον θα επωφεληθεί από την προμήθεια προκατασκευασμένων πάνελ πρόσοψης που κατασκευάζει στο εργοστάσιό της στην κοντινή Cuenca.

Το έργο βρίσκεται στην περιοχή Valdebebas της Μαδρίτης, μια προνομιακή περιοχή με πολυκατοικίες στο ανατολικό άκρο της πόλης, και περιλαμβάνει 234 διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων υψηλής ποιότητας μεσαίας αγοράς, σε δεκαώροφα κτίρια με  δύο υπόγεια επίπεδα.

Με θέα 3.400.000 τμ πάρκου και θέα στον ορίζοντα της Μαδρίτης, το σχέδιο στοχεύει σε πιστοποίηση BREEAM «Excellent».

Όλα τα σπίτια θα διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, ενώ η ανάπτυξη θα προσφέρει επίσης στους κατοίκους άνω των 450τμ κοινόχρηστων χώρων με γυμναστήριο, χώρους συνεργασίας, σαλόνι για τους κατοίκους και τραπεζαρία.

Εξωτερικά το συγκρότημα θα διαθέτει κοινόχρηστο χώρο πισίνας, γήπεδα padel και βεράντα στον τελευταίο όροφο.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2025.

Πηγή: https://www.ered.gr/