Κτηματολόγιο: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων διαγωνισμού Α2021
4534
post-template-default,single,single-post,postid-4534,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Κτηματολόγιο: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων διαγωνισμού Α2021

Κτηματολόγιο: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων διαγωνισμού Α2021

Οι προσωρινοί πίνακες του διαγωνισμού Α 2021 (αποκλειομένων, κατάταξης και επιλεγομένων) για τη σύναψη συμβάσεων έργου με το ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», που αφορούν τους κωδικούς θέσης Ι.2.7., Ι.2.8., Ι.2.9, αναρτήθηκαν στην ενότητα «Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις Διαγωνισμών».

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), από τις 14.04.2022.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου prosl.enstasi@asep.gr και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο (βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

 

Πηγή: https://news.b2green.gr/18028/κτηματολόγιο-ανάρτηση-προσωρινών-πι-3