Πωλείται ξανά το ξενοδοχείο «Ηριδανός»
2371
post-template-default,single,single-post,postid-2371,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Πωλείται ξανά το ξενοδοχείο «Ηριδανός»

Πωλείται ξανά το ξενοδοχείο «Ηριδανός»

Προς πώληση βγαίνει για άλλη μια φορά στις 21 Δεκεμβρίου, μέσω δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με κλειστές προσφορές και ελάχιστο τίμημα στα €6,3 εκατ., το πρώην ξενοδοχείο «Ηριδανός» επί της Πειραιώς.
Το ξενοδοχείο που είχε κλείσει το 2012, άνοιξε ξανά το 2019 ως ‘’ Athenaeum Eridanus Luxury Hotel’’ στην κατηγορία των 4 αστέρων Το αρχικό τμήμα του ξενοδοχείου κατασκευάστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, ενώ το κτίριο ανακατασκευάστηκε το 2003.

Πρόκειται για το ακίνητο επί της οδού Πειραιώς 78 και Σαλαμίνος, δυναμικότητας 39 δωματίων με 81 κλίνες που αποτελείται από ένα πενταώροφο διατηρητέο επί της οδού Πειραιώς κι ένα τριώροφο κτίσμα συμβατικής κατασκευής επί της οδού Σαλαμίνας.

Το ξενοδοχείο είχε βγει προς πώληση από την Probank Leasing και προ 4ετίας με ελάχιστο τίμημα πάλι στα 6,3 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν είχε βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής με αποτέλεσμα τελικά να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τη μίσθωσή του η οποία «έκλεισε» κοντά στα €37 χιλ. το μήνα.

 

Πηγή: https://ered.gr/blog/pwleitai-ksana-to-ksenodoxeio-hridanos