Σε εξέλιξη η Κτηματογράφηση των Κυκλάδων
2256
post-template-default,single,single-post,postid-2256,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Σε εξέλιξη η Κτηματογράφηση των Κυκλάδων

Σε εξέλιξη η Κτηματογράφηση των Κυκλάδων

Από την Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΚΤ5-26 ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ- ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Α. ΦΩΛΙΑ – Β. ΑΝΑΔΙΩΤΗ» με διακριτικό τίτλο: «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση των νήσων Θήρας, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, Τήνου, Ανδρου, Κέας, Κύθνου και Νάξου, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, που αφορά δωρεάν υπηρεσίες που σχετίζονται με την κτηματογράφηση στα παραπάνω νησιά, την οποία ευχαρίστως δημοσιεύουμε:

Σας ενημερώνουμε ότι, στην Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΚΤ5-26 ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ- ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Α. ΦΩΛΙΑ – Β. ΑΝΑΔΙΩΤΗ» με διακριτικό τίτλο: «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» έχει ανατεθεί από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ η εκτέλεση της σύμβασης «ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΗMΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗMΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗMΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΘΗΡΑΣ, ΠΑΡΟΥ, ΜΗΛΟΥ, ΜΥΚΟΝΟΥ, ΤΗΝΟΥ, AΝΔΡΟΥ, ΚΕΑΣ – ΚΥΘΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΞΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με κωδικό ΚΤ5-26.

Στο πλαίσιο της Κτηματογράφησης και της έναρξης της συλλογής των δηλώσεων στην περιοχή των Κυκλάδων, ως ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη και τον ιδιοκτήτη, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες και εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει με σκοπό την διευκόλυνση στον εντοπισμό των ακινήτων, στην ορθή συμπλήρωση της δήλωσης ιδιοκτησίας, στην έγκαιρη ενημέρωση και γενικά για όλα τα ζητήματα της κτηματογράφησης.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε μέσω του συλλόγου σας, να ενημερώσετε σε όλα τα μέλη σας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη για τις Δωρεάν υπηρεσίες εντοπισμού των ακινήτων επί ενιαίου Ψηφιακύ Χάρτη που παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδας μας www.kthma.gr, καθώς και αναλυτικές οδηγίες και πρότυπα συμπλήρωσης δηλώσεων, έτσι ώστε να υποβάλουν ψηφιακά την δήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Ειδικότερα με την έναρξη της περιόδου συλλογής δηλώσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που διαθέτουν εμπράγματα δικαιώματα σε νησί των Κυκλάδων, η υποβολή δήλωσης μπορεί να γίνει στην ΑΘΗΝΑ στο κεντρικό Γρ. Κτηματογράφησης στην οδό Φραντζή 48, Νέος Κόσμος, προκειμένου την αποφυγή μετακίνησης στα κατά τόπους νησιά.

Με την έναρξη υποβολής δηλώσεων θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο με κλήση στο 8014000100 από σταθερό τηλέφωνο και στο 231600540 για κλήση από κινητό ή σταθερό, όπου θα δίνονται οδηγίες – πληροφορίες από δικηγόρους και μηχανικούς για την συμπλήρωση των δηλώσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα αποστέλoνται στον ενδιαφερόμενο με SMS και θα αφορά στα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συνυποβάλουν μαζί με την δήλωσή.

Με εκτίμηση

Για την Διοίκηση του έργου

Ο Πρόεδρος της ΓεωΑνάλυση ΑΕ Σαββίδης Κυριάκος, Email: kyriakos@geoanalysis.gr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓεωΑνάλυση ΑΕ Σαββίδης Γεώργιος Αλέξανδρος, Email: galexander@geoanalysis.gr

 

Πηγή: https://news.b2green.gr/13346