Ανεβαίνει ο πήχης για τα γραφεία
453
post-template-default,single,single-post,postid-453,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Ανεβαίνει ο πήχης για τα γραφεία

Ανεβαίνει ο πήχης για τα γραφεία

Ευελιξία στους γραφειακούς χώρους και υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένο κατά BREAAM και κατά Well περιβάλλον, προσφέρει το “EDGE Eindhoven” που πουλήθηκε εν μέσω πανδημίας στο Ολλανδικό ταμείο ASR Real Estate
Η ανάπτυξη «EDGE Eindhoven» βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και αποτελεί μέρος της ευρύτερης ανάπτυξης της περιοχής του σταθμού γνωστή ως «Internationale Knoop XL».

Το οικιστικό περιλαμβάνει 175 διαμερίσματα προς ενοικίαση, «για μεσαία βαλάντια». 52 θέσεις στάθμευσης και κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης ποδηλάτων για τους κατοίκους.

Τα γραφεία συνολικής επιφανείας 25.000 τ.μ. με επιπλέον 378 τ.μ. καταστημάτων, διαθέτουν 200 θέσεις στάθμευσης και χώρος στάθμευσης για 360 ποδήλατα. Οι γραφειακοί χώροι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε επιχειρηματικό μοντέλο: από μεγαλύτερες εταιρείες έως μικρότερες εταιρείες, ακόμη και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Η συγκρότημα διαθέτει επίσης χώρο για γυμναστήριο, καφετέρια / εστιατόριο και βεράντα στον τελευταίο όροφο, όλα διαθέσιμα για χρήση από τους ενοικιαστές και τους επισκέπτες.

Το κτίριο υψηλών προδιαγραφών στοχεύει στην πιστοποίηση BREAAM Excellent και Well Core & Shell Gold εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνικές που απαιτούνται, για τον έλεγχο του μικροκλίματος, τη θέρμανση και το φωτισμό που μπορούν να προσαρμοστούν στον κάθε χρήστη.
Μια εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση συγκεκριμένων χώρων στο κτίριο.

Το κτήριο σχεδιαστηκε από τον Roberto Meijer των MVSA Architects. Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2021, με προγραμματισμένη ολοκλήρωση για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

 

ΠΗΓΗ:ered.gr